Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Payson
Betala med kort, faktura eller delbetalning

Så undviker du att köra fast med husbilen eller din husvagn

|20/04, 2023

Så undviker du att köra fast med husbilen eller din husvagn

Camping med husbil och husvagn är en fantastisk upplevelse för många svenskar. Men det kan också vara en utmaning. En av de största utmaningarna som många husbilsägare och husvagnsägare ställs inför är när man kör fast på en blöt gräsmatta. Däcken sjunker ner och hjulen spinner, vilket gör det hart när omöjligt att köra vidare.

Detta kan vara en riktigt frustrerande situation, särskilt om du är trött och redan har ställt in dig på att du ska köra en lång sträcka för att komma hem. Då är det sista du vill lägga tid på att få loss din husbil eller husvagn.

Utvecklad för terrängfordon

Men det finns en lösning på detta problem, och den lösningen heter TracGrabber. TracGrabber är ett innovativt och effektivt hjälpmedel i form av hjulbroddar som kan monteras på bara några minuter och som kan få din husbil eller dragbilen till din husvagn loss på direkten. Bland annat har nyhetssidan Allt om husbilen skrivit om TracGrabber. TracGrabbers tåliga gummiblock hjälper till att lyfta upp fordonets hjul från marken och trycka den framåt med en “paddelrörelse”.

TracGrabbers hjulbroddar är ursprungligen framtagen för terrängbilar och tuff terrängkörning men fungerar även utmärkt för campingfordon. TracGrabber är särskilt användbar för husbilsägare och husvagnsägare som ofta campar på platser med mjuk mark, som fält eller gräsmattor. Det kan också vara till stor hjälp för de som har en äldre husbil med mindre kraftfull motorer eller däck som kanske har sett sina bästa dar. Oavsett vilken typ av husbil du har kan TracGrabber vara en ovärderlig försäkring mot att fastna med ditt fordon.

Fastna inte med husbilen

Känslomässigt påfrestande

Det är också värt att nämna att det inte bara handlar om praktisk användbarhet. Att fastna i mjuk mark kan vara en riktigt jobbig upplevelse för många husbilsägare eller husvagnsägare. Att inte komma loss med sitt fordon när man behöver komma loss skapar både en känsla av frustration och maktlöshet.

Med TracGrabber kan du undvika den här situationen och slippa den stress som kan uppstå när man inser att man har kört fast på campingplatsen eller ställplatsen vid havet. Det kan göra din campingupplevelse mycket mer positiv och avslappnad, eftersom du slipper att oroa dig för att inte komma hem.

Prisvärt och enkelt att använda

Förutom att det är ett effektivt verktyg för att få loss fastkörda husbilar och husvagnar, så är TracGrabber också en lösning som är enkel att använda. Det tar bara några minuter att montera dem på dina däck, och de är också lätta att ta bort när du inte längre behöver använda dem. Broddarna är tillverkade av högkvalitativa material som är utformade för att hålla länge och för att klara av tuffa nordiska väderförhållanden.

Sist men inte minst - hjulbroddar likt de från TracGrabber är en relativt billig lösning för husbilsägare och husvagnsägare som vill undvika att bli stående på grund av mindre gynnsamma markförhållanden. Detta gör det till en smidig lösning för alla som vill undvika problem med fastkörning på mjuk mark, utan att behöva göra stora investeringar.