Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Payson
Betala med kort, faktura eller delbetalning

Om TracGrabber - kort historik

Historik om TracGrabber broddar för bildäck

Trac-Grabber, LLC bildades 2010 i USA och arbetar med design, utveckling av TracGrabber - det revolutionerande och prisvärda hjälpmedlet som snabbt och enkelt fästs på drivhjulen på ett fordon som sitter fast i sand, lera eller snö och gör det möjligt för fordonet att snabbt komma loss med sin egen kraft. 

Med TracGrabber fästa på hjulen snurrar hjulen till den punkt där TracGrabber lyfter, tar tag i och flyttar fordonet tillbaka till stabil terräng. TracGrabber är en snabb, enkel och effektiv lösning när du är strandad och hindrad i alla typer av terräng och ogynnsamma förhållanden.

Idag används TracGrabber av flertalet polismyndigheter, ambulansföretag, statliga instutioner, transportföretag och privatpersoner i USA.

Varför du borde köpa TracGrabber

Sedan bilen uppfanns har människor kört fast. Ofta händer det på de mest avlägsna platserna och aldrig vid en lämplig tidpunkt. Tanken på att en nära och kära kört fast och är strandsatt där det enda hoppet är en förbipasserande främling är skrämmande. Lägg dessutom till snö, is och temperaturer under nollan – det får dig verkligen att undra varför ett par TracGrabber inte finns i alla fordon.

TracGrabber är inte bara för de äventyrliga friluftsmänniskorna som vill köra offroad, utan också en värdefull räddningsutrustning för oss alla.

TracGrabber är den enda produkten i sitt slag som spänns fast på hjulen på ett fordon och gör det möjligt att ta sig loss med egen kraft.

Våra produkter

TracGrabber erbjuds för närvarande i flera storlekar. Från personbilar ända upp till tunga lastbilar. Det finns väldigt få produkter på marknaden som adresserar och erbjuder praktiska lösningar på problemen och farorna med att köra fast. Innan TracGrabber var den enda produkten som erbjöds, bortsett från en vinsch (som är dyr och opraktisk att installera på de flesta fordon) och en bogserlina (som kräver hjälp av ett annat fordon), en typ av greppmatta som placeras framför ett hjul för bättre grepp.

Problemet är att det är mycket svårt att få dem under hjulet när det sitter fast och ofta snurrar hjulet och slänger ut mattan på andra sidan. TracGrabber är fästa vid hjulen och fortsätter att ge grepp under så pass lång tid som krävs för att nå stabil terräng. När fordonet är tillbaka i stabil terräng tas TracGrabber bort från hjulen och förvaras för framtida bruk.